Little Escapes net over de grens, 208 slaaptips en eetadressen in Nederland Belgie Zuid-Engeland Noord-Frankrijk West-Duitsl.

€ 20.00

Little Escapes net over de grens, 208 slaaptips en eetadressen in Nederland, België, Zuid-Engeland, Noord-Frankrijk en West-Duitsland - Maartje Diepstraten - Spectrum

 

Er even tussenuit. Natuurlijk kun je dan naar New York of Ibiza, maar wat als je maar een nachtje of twee weg wilt? Niet te ver of ingewikkeld? Met je partner, of lekker helemaal alleen? Daar hoef je helemaal niet ver voor te reizen.

Na de succesvolle lancering van Little Escapes gaat Maartje Diepstraten in de opvolger net iets verder weg: Little Escapes net over de grens. 208 tips voor een weekendje of dagje weg in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, Zuid-Engeland en Duitsland. Maartje, reisblogger van de populaire site Barts Boekje, is expert in het ontdekken van de fijnste adresjes om naar te ontsnappen. Alle slaaptips en eetadressen zijn persoonlijk door Maartje getest. En ook als je voorlopig nergens heen gaat, is het prachtig vormgegeven Little Escapes net over de grens een heerlijk boek om bij weg te dromen.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789000361274

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.879 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.029371294677735
<