GR 57 Topoguide Sentier de l'Ourthe - Franstalige wandelgids Belgie - GRSentiersGR 57 Topoguide Sentier de l'Ourthe - Franstalige wandelgids Belgie - GRSentiers
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

GR 57 Topoguide Sentier de l'Ourthe - Franstalige wandelgids Belgie - GRSentiers

€ 18.95

Wandelgids Ourthepad Topogids door de Vallee de l'Ourthe met 1:50.000 topografische kaarten in kleur, uitgebreide franstalige beschrijving van de wandelroute en praktische informatie als openbaar vervoer, overnachtingsmogelijkheden met hotels, gites voor groepen, chambres d'hotes, jeugdherbergen en campings.

Wandelroute in de mooie Ourthe Vallei due loopt van Barchon (GR5) - Liège/Luik - Angleur - Esneux - Hamoir - Hotton -La Roche - Houffalize - Gouvy - Troisvierges - Clervaux - Diekirch tot Gilsdorf (278,9 km)

De Route langs de Ourthe GR57 is één van de favorieten van veel wandelaars: één van de mooiste rivieren van de Ardennen, een grote verscheidenheid aan landschappen en een reeks toeristische trekpleisters. Nog een pluspunt van de GR 57 is de nabijheid van een spoorlijn met veel stations, zodat ook prachtige daguitstappen perfect mogelijk zijn.
Rotspartijen, bossen en wouden, schitterende panorama's, pittoreske dorpjes, schrale hoogvlaktes en woeste meanders, dit alles heeft de Ourthe te bieden.

Vlak na de bron van de Ourthe trekt de GR 57 de grens van het Groothertogdom Luxemburg over om verder de Seniter du Nord te volgen. Dit pad volgt stroomafwaarts de ongerepte valleien van de Woltz, de Clerve, de Wiltz en de Sûre om in Diekirch de GR 5 te ontmoeten. Deze 2 mythische GR-paden, de GR 57 en de GR 5, kunnen eventueel een enorme wandellus vormen via Luik en Diekirch in Luxemburg.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9782930488417

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.833 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.027701330383301
<