De wraak van de geografie - Robert KaplanDe wraak van de geografie - Robert Kaplan
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

De wraak van de geografie - Robert Kaplan

€ 17.50

De wraak van de geografie wat de wereldkaart ons voorspelt over komende conflicten en het gevecht tegen het onvermijdelijke.
In dit provocerende, verrassende boek beschrijft Robert D. Kaplan nieuwe inzichten om de wereldwijde veranderingen te analyseren en om te begrijpen wat ons te wachten staat. In dit boek bouwt Kaplan voort op de inzichten, ontdekkingen en theorieen van grote geografen en geopolitieke denkers van het recente en verre verleden om terug te kijken op de kritische momenten in de geschiedenis en dan vooruit te kijken naar het zich ontwikkelende mondiale toneel. Het resultaat is een integrale interpretatie van de volgende cyclus van conflicten in heel Eurazie. Zo kan aan de hand van religieuze, politieke en geografische kenmerken van bepaalde landen worden vastgesteld of ze met elkaar in conflict kunnen geraken en zo ja, hoe dit zich zal ontwikkelen.
Dit boek laat zien hoe specifieke waarheden en geografische feiten kunnen helpen bij het voorkomen van dreigende rampen. Met kaarten, bibliografie en register.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789000331093

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.814 - Number of Queries: 105 - Query Time: 0.026211112838745
<