* 100% Parijs time to momo  reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Parijs time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Parijs time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Parijs  time to momo reisgids

Met time to momo Parijs op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Parijs ontdekken! De stad van prachtige avenues, wereldberoemde monumenten en natuurlijk la vie Parisienne. Natuurlijk beginnen we de dag met een kop koffie en een croissant op een terras, net als de locals. We shoppen in prachtige winkels, van zaken van beroemde couturiers tot kleinere vintageboetiekjes in een van de mooie wijken. Een museumbezoek mag niet ontbreken, net als een wandeling door een van de vele tuinen en parken. Lekker eten, of genieten van een goed glas wijn, dat kan in Parijs echt overal. Wij laten je zien waar.In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678417

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.834 - Number of Queries: 110 - Query Time: 0.034429301803589
<