FFRP ref. P836 La Sainte-Baume... a pied - Wandelgids Rhone-Alpes - FFRandonneeFFRP ref. P836 La Sainte-Baume... a pied - Wandelgids Rhone-Alpes - FFRandonnee
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Artikel leverbaar vanaf maandag 01 januari, 2018.

FFRP ref. P836 La Sainte-Baume... a pied - Wandelgids Rhone-Alpes - FFRandonnee

€ 12.95

Uitgebreide Franstalige wandelgids met dagwandelingen voor het massief van Sainte-Baume in de Provence. Deze gids bevat duidelijke topografische kaartjes met de wandelingen erop ingetekend. Daarnaast is er een duidelijke routebeschrijving met informatie over bezienswaardigheden langs de route. Per wandeling wordt aangegeven hoe lang de tocht duurt, wat de moeilijkheidsgraad is, hoe de route gemarkeerd is en hoe u er met het openbaar vervoer kunt komen. De wandelingen variëren van een paar uur tot maximaal een hele dag.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de wandelingen aangegeven: de eenvoudige (groene en licht blauwe) wandelingen zijn zeer geschikt om met kinderen te lopen en ook voor de 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld wat betreft moeilijkheid en de donker blauwe routes intensief.

De kaartjes in de gids en de markeringen in het veld zijn normaal gesproken voldoende om de wandeling te maken. Mocht u het Frans iets minder goed beheersen dan vind u hier op onze website een Frans-Nederlandse woordenlijst met alle moeilijke wandeltermen. Hiermee is de wandelgids voor iedereen toegankelijk.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9782751408564

Artikel leverbaar vanaf maandag 01 januari, 2018.

Copyright © 2017 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.838 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.032798444793701
<