* 100% Porto time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Porto time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Porto time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 14.99

100% Porto time to momo reisgids

Met time to momo Porto op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Porto ontdekken! Bem-vindo in Porto, de grootste Noord-Portugese stad waar echte Portuenses (inwoners van Porto) francesinhas eten. De schitterende havenstad 'Portus Cale', waar Portugal haar naam aan dankt, ligt aan zowel de rivier de Douro als aan de Atlantische Oceaan. De Douro ontspringt in het noorden van Spanje, en geeft voet aan de wijngaarden van de Dourovallei. Maak kennis met portwijn, mooie uitzichten en de beste plekken om traditionele gerechten uit de regio te proeven. Ontdek ook de verrassende eigen stijl van de lokale kunstwereld, de designwinkels en het nachtleven. De mix tussen historie en nieuwe trends geeft Porto een bohemian karakter. Het is verrassend makkelijk je hier snel thuis te voelen. Niets moet, alles mag, en alles is op loopafstand. Até breve!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678349

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.899 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.029100225158692
<