* 100% Londen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Londen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Londen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Londen time to momo reisgids

Dit is de vernieuwde versie van de Londen-gids! Jij gaat Londen ontdekken! Een van onze favoriete steden. Vanwege de inspiratie die we opdoen in de vele leuke wijken en indrukwekkende musea en galeries. Omdat we er kunnen shoppen in prachtige warenhuizen maar ook in kleine, onafhankelijke boetieks. En we er zo een tafel reserveren in een van de restaurants van bekende tv-koks en kookboekenchefs. Dan hebben we het nog niet gehad over de vele food-, vintage- en antiekmarkten, het uitzicht vanuit de London Eye, de perfecte Gin & Tonics in de hippe cocktailbars of een ouderwets boottochtje over de Thames. Zomer en winter, Londen bruist altijd.

Met time to momo Londen op zak kun je 100% onvoorbereid de trein of het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057677649

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.851 - Number of Queries: 114 - Query Time: 0.029985660003662
<