Veldgids zoogdieren van Europa - Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek, Jan Piet Bekker - KNNV

€ 32.95

Aan deze nieuwe Veldgids Europese zoogdieren zal iedere natuurliefhebber, van vakantieganger tot professional, veel plezier beleven. Het is niet alleen een complete, praktische determinatiegids, maar ook een prachtig blader- en naslagwerk. Nog niet eerder werden alle zoogdieren van Europa tot aan de oostelijke grenzen van de landen van de Europese Unie zo fraai en overzichtelijk in een gids bijeengebracht.

Deze Veldgids geeft veel algemene informatie over het waarnemen, de sporen en het op naam brengen van de in het wild levende zoogdieren. Voor elke soortgroep is er een inleiding. Overzichten met herkenningspunten wijzen de weg in sterk gelijkende groepen. Voor de lastigste soorten bieden de opgenomen schedelkenmerken meer houvast. De soortbeschrijvingen verstrekken gedetailleerde informatie over lichaamsbouw, herkenning, biotoop en leefwijze. Bij alle soorten wordt aangegeven hoe men de kans op waarneming kan vergroten. Waar sporen hierbij behulpzaam kunnen zijn, wordt dat eveneens vermeld.

De Veldgids is geheel geactualiseerd: hij weerspiegelt de nieuwste wetenschappelijke inzichten en omvat ook soorten die nieuw zijn voor Europa, zoals de Levantmol en de steppebaardvleermuis.

Deze gids bundelt de kennis en jarenlange ervaring van drie bekende Nederlandse veldbiologen: Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek en Jan Piet Bekker. De gids is voorzien van heldere, fraaie tekeningen van Peter Twisk en prachtige kleurenfoto’s van Rollin Verlinde.


Veldgids zoogdieren van Europa - Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek, Jan Piet Bekker  - KNNV
Veldgids zoogdieren van Europa - Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek, Jan Piet Bekker  - KNNV
In winkelwagentje:

  • Artikel: #9789050112604#

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.797 - Number of Queries: 114 - Query Time: 0.02674472164917
<