Madeira - Wandelgids - Rother BergverlagMadeira - Wandelgids - Rother Bergverlag
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Madeira - Wandelgids - Rother Bergverlag

€ 16.95

Compacte Duitstalige wandelgids in zakformaat voor Madeira met 60 rondwandelingen. Deze gids bevat duidelijke kaartjes met de wandelingen erop ingetekend, hoogteprofielen, grafieken, beschrijving van de route en beknopte beschrijving van bezienswaardigheden en foto's. De wandelingen variëren van kort (een paar uur) tot maximaal een hele dag. Van de routes is ook een GPS-track beschikbaar.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de wandelingen aangegeven: de eenvoudige (blauwe) wandelingen zijn zeer geschikt om met kinderen te wandelen en ook voor de 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld wat betreft moeilijkheid en de zwarte routes zwaar. Het stijgen en dalen wordt duidelijk weergegeven met een hoogteprofiel evenals informatie over de lengte en tijdsduur van de wandeling, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Doch die Vulkaninsel ist auch ein hervorragendes Revier für Bergwanderer. Das fast 1900 Meter hohe Zentralmassiv hält Routen für alle Ansprüche bereit. Ausgesprochen alpin ist die Königstour der Insel – die spektakulär in den Fels geschlagene Strecke vom Arieiro hinauf zum Pico Ruivo. Neben verschwiegenen Hirtenpfaden und abenteuerlichen Küstensteigen gibt es sogenannte »veredas«, alte Dorfverbindungswege, die bis vor wenigen Jahrzehnten den einzigen Zugang zu abgeschiedenen Ortschaften darstellten.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9783763342747

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.759 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.030500580459595
<