* Wandkaart Amsterdam Kleinschalige Basiskaart Amsterdam 1:10.000 - beschrijfbaar voor magneetbord - 9 losse tegels

€ 995.00

Dit is de set kleinschalige basiskaarten schaal 1:10.000 van Basisinformatie Gemeente Amsterdam omvat 9 topografische kleurenkaarten in 10 drukkleuren van Amsterdam en omgeving op magneetfolie verwerkt en glanzend gelamineerd. De magnetische kaartbladen zijn nieuwe edities die geplaatst kunnen worden op het eerder aangeschafte whitebord.
Op de kaarten staan o.a. alle straatnamen, huizenblokken, water en groen gebieden duidelijk vermeld, daarnaast zijn bijzondere objecten of gebouwen met een bijzondere functie met symbolen opgenomen. De set kaarten omvat naast Amsterdam, ook landelijk Amsterdam, westelijk havengebied, Schiphol, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk en Amsterdam zuid-oost.

De totale afmeting van de 9 kaartbladen aan elkaar gezet is een wandkaart van ca. 230 x 182 cm
De kaarten worden aan de voorzijde glanzend geplastificeerd en geplaatst op magneetfolie.
De 9 kaartbladen blijven kleven op een magnetisch whitebord dat EENMALIG behoeft te worden aangeschaft (de kaartbladen kunnen dan bij veroudering kaartmateriaal vervangen worden op eenvoudige wijze). De wandkaart is beschrijfbaar met een wateruitwisbare stift en te markeren met magneetjes. Dit artikel bevat alleen de 9 bladen zonder magneetbord.

Klikt u hier voor de 9 kaartbladen inclusief magnetisch whitebord

Deze gedetailleerde stadsplattegrond is bijzonder geschikt voor makelaars, koeriers, scholen, kantoren en instellingen, maar is door zijn warme kleuren ook zeer geschikt als wanddecoratie.


In winkelwagentje:

  • Artikel: magfolieKBK10SET

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.782 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.027698124053955
<