LAW 4 Maarten van Rossumpad (Den Bosch - Steenwijk 384 km) NivonLAW 4 Maarten van Rossumpad (Den Bosch - Steenwijk 384 km) Nivon
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

LAW 4 Maarten van Rossumpad (Den Bosch - Steenwijk 384 km) Nivon

€ 18.70

Deze wandelgids van het Lange-Afstand-Wandelpad van 's Hertogenbosch, Noord-Brabant via Arnhem en Apeldoorn (Gelderland) naar Steenwijk in Overijssel is een meerdaagse wandelroute en is herkenbaar aan de wit-rode markering langs de route.
Naast een bondige en duidelijke routebeschrijving en gedetailleerde topografische kaarten waarop de wandeling is ingetekend bevat de gids veel praktische informatie over openbaar vervoer, kampeerterreinen, accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. De wandeltocht is hierdoor als meerdaagse route of dag etappes te wandelen.

Op zoek naar ijle populieren, geknotte torens, laaghangende luchten en de stem van het water uit het gedicht van Marsman. Vanuit het Brabantse ‘s-Hertogenbosch door het rivierengebied, over de Veluwe, door Salland en de Overijsselse Vechtstreek naar Ommen. De route voert onder meer langs de landgoederen van de Veluwezoom (Warnsborn, Zypendaal, Sonsbeek en Rozendaal) en onbekendere in Salland. Andere ingrediënten: de Posbank, de Onzalige Bossen, Kroondomeinen en Renderklippen.


LAW 4 Maarten van Rossumpad (Den Bosch - Steenwijk 384 km) Nivon
LAW 4 Maarten van Rossumpad (Den Bosch - Steenwijk 384 km) Nivon
In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789491142000

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.744 - Number of Queries: 119 - Query Time: 0.037408884582519
<