Vaarwijzer De Waddenzee - Vaargebieden tussen Den Helder en Sylt - Jan Heuff - Hollandia

€ 35.99

De Vaarwijzer voor de Waddenzee tussen Den Helder en Sylt is een klassieker. Deze editie bevat de laatste informatie over alle waddenhavens en routes. De auteur Jan Heuff besteedt in deze uitgave extra aandacht aan de waddenroute naar de Elbemonding.
De beginnende waddenzeiler krijgt alle nodige informatie over schip en uitrusting, varen in de praktijk, veel praktische tips voor het varen langs de Wadden, voor droogvallen en ankeren, over schip en uitrusting en over de natuurstatus van het Waddengebied. De gids bevat alle noodzakelijke kaarten voor de planning van een tocht, en luchtfoto?s van de meeste havens. Alle havens en routes van het Nederlandse en Duitse Wad.

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs kregen de opdracht mee lezers vooral te inspireren en daarbij alle noodzakelijke informatie te geven om een reis goed te kunnen voorbereiden. In de vaarwijzers: meteo, routes, strategie, en specifieke moeilijkheden in de navigatie. Uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis. Daarvan worden de belangrijkste aanloophavens beschreven en vooral de mooie plekken; het perfecte ankerplaatsje, de heerlijke haven, het prachtige stadje en de verbijsterende natuur.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789064105845

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.738 - Number of Queries: 114 - Query Time: 0.026078601913452
<