Via Francigena Lausanne nach Rom - Pelgrimsroute naar Rome - Rother BergverlagVia Francigena Lausanne nach Rom - Pelgrimsroute naar Rome - Rother Bergverlag
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Via Francigena Lausanne nach Rom - Pelgrimsroute naar Rome - Rother Bergverlag

€ 19.90

Compacte Duitstalige wandelgids in zakformaat voor de Via Francigena met 52 etappes. Deze gids bevat duidelijke kaartjes met de route erop ingetekend, hoogteprofielen, grafieken, beschrijving van de tocht en beknopte beschrijving van bezienswaardigheden en foto's. De etappes variëren in lengte van een paar uur tot een hele dag. Van de route is ook een GPS-track beschikbaar.

Deze route loopt van Lausanne naar Rome.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de etappes aangegeven: de eenvoudige (blauwe) stukken zijn zeer geschikt om met kinderen te wandelen en ook voor 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld qua moeilijkheid en de zwarte routes zwaar. Het stijgen en dalen wordt duidelijk weergegeven met een hoogteprofiel, als ook veel informatie over de lengte en tijdsduur van de wandeling, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Der Pilgerweg führt von Lausanne am Genfer See bis nach Rom. Von Lausanne zieht sich der Weg über Martigny aufwärts zum Großen Sankt Bernhard-Pass, an dem die Grenze überschritten wird. Abwärts geht es ins schöne Italien: Durchs Aostatal gelangt man zu den endlosen, grün-golden schimmernden Reisfeldern der Poebene.


Via Francigena Lausanne nach Rom - Pelgrimsroute naar Rome - Rother Bergverlag
Via Francigena Lausanne nach Rom - Pelgrimsroute naar Rome - Rother Bergverlag
In winkelwagentje:

  • Artikel: 9783763344260

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.858 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.031307608108521
<