* 100% Antwerpen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Antwerpen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Antwerpen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Antwerpen time to momo Reisgids

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Antwerpen-gids! Voor locals voelt Antwerpen aan als een dorp, maar 't Stad (zoals de Antwerpenaren zeggen) heeft evenveel te bieden als een metropool. Het is een creatieve wereldstad op een kleine, gezellige oppervlakte. Elke wijk is uniek. Fashionistas shoppen bij bekende Antwerpse designers in de Modewijk, cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea en ook op historisch en architectuurgebied zijn er genoeg inspirerende plekken. Wij laten je zien waar. Maak bovendien kennis met de fantastische foodscene, er komen steeds meer culinaire hotspots bij in Antwerpen. Of pak een pintje met de locals in een van de kroegen. Wil je de stadsdrukte even ontvluchten, dan ga je naar 't Eilandje en 't Noord.

Met time to momo Antwerpen op zak kun je 100% onvoorbereid de trein in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678257

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.807 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.026280682342529
<