* 100% Gent time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Gent time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Gent time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 14.99

100% Gent time to momo reisgids

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Gent reisgids! Gent is een eigenzinnige stad. Gentenaars hebben dan ook de bijnaam 'stroppendragers', omdat ze zich makkelijk verzetten tegen onrecht. Het is een linkse, progressieve stad waar iedereen zich thuis kan voelen. Geschiedenis en heden gaan hand in hand; in de middeleeuwse stad kun je oude gebouwen bewonderen, musea bezoeken, leuk shoppen en plezier maken op de Gentse Feesten. Wandel langs het water van de Leie en de Schelde. Zo kom je automatisch bij de drie torens van de Korenmarkt: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde Lam Gods, het Belfort met de gouden draak en de Sint-Niklaaskerk. Kuier rond in het autovrije centrum met een mix van eeuwenoude kerken, moderne architectuur, aardige pleintjes, nieuwe pop-upshops en gezellige parken.

Met time to momo Gent op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057677922

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.846 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.02732063885498
<