* 100% Rotterdam time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Rotterdam time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Rotterdam time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Rotterdam time to momo reisgids

Met time to momo Rotterdam op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Rotterdam ontdekken! In de stoere havenstad Rotterdam geldt: what you see is what you get. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is en er wordt niets opgeleukt voor toeristen. De metropool charmeert door zijn totaal eigen karakter en zijn nuchtere inwoners. Naast de iconen, zoals de Euromast en de Kubuswoningen, zijn er veel andere interessante bezienswaardigheden, mooie musea en verborgen plekjes. Ook kun je er heerlijk shoppen: in de kleine straatjes van het centrum, maar ook in de minder bekende wijken vind je leuke vintagewinkels en prachtige designboetieks. En dan is er nog de foodcultuur. Goed eten staat hoog in het vaandel in Rotterdam, en leuke restaurantjes zijn er dan ook in overvloed. 's Avonds is er altijd iets te beleven. Van undergroundclub tot jazzconcert of een speciaal biertje in de kroeg. Wij laten je zien waar!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678424

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.841 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.026906358428955
<