Libelle Fietsgids voor de hele familie - 20 kindvriendelijke fietstochten in Vlaanderen en in de Ardennen - Lannoo

€ 15.95

Libelle Fietsgids voor de hele familie -  20 kindvriendelijke fietstochten in Vlaanderen en in de Ardennen -  Dirk De Moor, Johan Van Praet,  Sarie Van den Bossche - Lannoo Uitgeverij

- 20 veilige tochten, écht op maat gemaakt van gezinnen met kleine en opgroeiende kinderen.
- De lusvormige tochten zijn gemiddeld 25 km lang.
- Elke tocht werd in het terrein grondig getest en gecheckt.
- Naast een gedetailleerde routebeschrijving en een helder kaartje vind je bij elke route interessante weetjes, extra bezienswaardigheden en leuke plekjes waar je even kunt uitblazen.
- Sprekende kleurenfoto's doen je meteen zin krijgen om de fiets van stal te halen.
- Met deze gids kun je met de hele familie genieten van uren fietsplezier.

Een dagje fietsen met het hele gezin? Met deze kant-en-klare fietsgids hoef je nog maar enkel de picknick klaar te maken.
Dirk De Moor en Johan Van Praet nemen je in 20 heerlijke fietstochten mee naar evenveel boeiende en soms verrassende regio's in België. Bij het uitstippelen van de trajecten besteedden de auteurs bijzonder veel aandacht aan veiligheid, en met een gemiddelde afstand van 25 km zijn de routes echt afgestemd op het héle gezin. Voor langere tochten is er steevast een verkorting voorzien.
De fietsteksten worden verrijkt met gedetailleerde kleurenkaartjes, meer dan 100 kleurenfoto's en tientallen kaderteksten. Deze kleurrijke artikeltjes informeren je op een speelse manier over de natuur, de streekgeschiedenis of een (speciale) lokale figuur. Kortom: deze gids zorgt ervoor dat je fietsuitstap garant staat voor een volle dag plezier.
 


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789020987201

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.745 - Number of Queries: 120 - Query Time: 0.027999679473876
<