* 100% Wenen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Wenen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Wenen time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Wenen time to momo reisgids

Met time to momo Wenen op zak kun je onvoorbereid in het vliegtuig stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Wenen ontdekken! Met haar vele parken en goede infrastructuur is Wenen niets voor niets uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Maar wat wij vooral leuk vinden aan Wenen is dat ze een stad van uitersten is. Klassiek en moderne, chique en street, keizerlijk en volks, oost en west. Het klassieke beeld met Sissi en paardenkoetsen kent iedereen. En misschien weet je van de wijntavernes in de heuvels rondom de stad. Maar dat Wenen ook een heel hippe stad is, is minder bekend. Je vindt hier, vooral in de wijken die grenzen aan de Ring, bijzondere boetiekjes van (Oostenrijkse) designers, leuke winkels en trendy restaurants en cafés. Wij laten je zien waar.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678431

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.800 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.028352801452637
<