Het Oog van de Rode Tsaar - Sam EastlandHet Oog van de Rode Tsaar - Sam Eastland
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Het Oog van de Rode Tsaar - Sam Eastland

€ 19.95

Na de Russische Revolutie raakt inspecteur Pekkala, ooit de rechterhand van de tsaar, in ongenade. Hij wordt gevangengehouden in een goelag in het Siberische woud. Maar dan blijkt dat zijn kwaliteiten onmiskenbaar zijn: Pekkala krijgt van Stalin de opdracht de moordenaar van de Romanovs te vinden. Deze missie brengt Pekkala, en zijn broer Anton die hij al jaren niet heeft gezien, weer bij elkaar.

De lichamen van de Romanovs worden gevonden, op één na. Terwijl flashbacks onthullen wat zich in het verleden tussen beide broers heeft afgespeeld, ontvouwt zich in het heden een huiveringwekkend mysterie. De getuigen die kunnen helpen de moordenaar van de Romanovs te vinden - en het antwoord op de vraag of de laatste Romanov wellicht ontsnapt is - worden een voor een vermoord.

Op briljante wijze herschrijft Sam Eastland in Het oog van de rode tsaar het verhaal van de beruchtste moorden in de Russische geschiedenis. De missie van de fascinerende inspecteur Pekkala leidt tot een bloedspannend en meeslepend verhaal, dat bij de lezer zal leiden tot Siberisch koude rillingen.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789041416711

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.743 - Number of Queries: 110 - Query Time: 0.027654838485718
<