Mijn straat is geel, Een Hollands gezin in Shanghai -  Lizette DaleboutMijn straat is geel, Een Hollands gezin in Shanghai - Lizette Dalebout
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Mijn straat is geel, Een Hollands gezin in Shanghai - Lizette Dalebout

€ 16.50

In 2005 vertrok Lizette Dalebout met haar man en twee kleine kinderen naar Shanghai. Haar man startte een eigen bedrijf, Lizette was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen thuis en zo leerden ze de excentrieke energie van de grootste havenstad ter wereld kennen. Zes jaar later woont het gezin nog steeds in de stad die ook wel ‘Het Parijs van het Oosten’ of ‘De Hoer van de Oriënt’ wordt genoemd.

Overleven tussen miljoenen Chinezen. Een hilarisch en ontroerend verslag
Mijn straat is geel is het hilarische en ontroerende verslag van een Nederlands gezin dat leert overleven tussen de Chinezen. In haar beschrijving van hun dagelijks leven spaart Lizette Dalebout zichzelf en haar dierbaren niet – humor en zelfspot slepen haar door bizarre situaties en cultuurbarrières heen. Dronken schooljuffrouwen, ongewone liefdes en vriendschappen, en een secretaresse die graag rijk wil worden maken Mijn straat is geel tot een onderhoudend boek dat leest als een soap.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789046810651

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.721 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.028673162338257
<