The Holland Handbook 2018-2019 - Stephanie Dijkstra - The indispensable guide for expatriates in The Netherlands

€ 29.95

The Holland Handbook is een rijk-geïllustreerde gids, toegesneden op de buitenlander die zich in Nederland vestigt. Of het nu een expat betreft, een student, een zelfstandige of een regelmatig terugkerende toerist.

Het elk jaar grondig geactualiseerde handboek bevat pregnant geschreven hoofdstukken over dingen die je móet weten om in Nederland te kunnen functioneren en van je verblijf een succes te maken. Het gaat over wonen en werken, onderwijs en gezondheidszorg, mobiliteit en fiscaliteit, gewoonten en gebruiken, rechten en plichten. Maar ook over de politiek, de actuele maatschappelijke debatten, de economie, de kansen en bedreigingen in dit zeer gestructureerde, maar vaak voor buitenlanders op onverwachte momenten zo verbazingwekkende land.

 

This richly illustrated handbook offers 256 full color pages of essential information for expatriates on all aspects of living and working in the Netherlands such as: permits and visas, career, housing, finance, international education, fiscal and legal issues, health care, telecommunications and insurances.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789463191029

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.888 - Number of Queries: 106 - Query Time: 0.028453142044067
<